Judecătorii clujeni au dispus aseară reținerea mai multor persoane într-un dosar de trafic de droguri. Printre ei se află și Ovidiu Hera, care face parte din Clanul Sportivilor.

Aseară au fost reținuți Hera Ovidiu Cristian, Popa Bogdan Marian, Șipoș Emil, Greceanu Ștefan, Molcuși Aurel Nicolae, Wolf Andrei Mihai, Călin Mioara, Stoef Relu Gabriel, Hera Ileana, Stăncilă Laura, Stăncilă Sergiu Valeriu și Urcan Gheorghe Alin.

Urcan Gheorghe Alin se sustrage, fiind dat în urmărire generală. Polițiștii transmit că dacă îl vedeți pe bărbatul din imaginea de mai jos, să sunați la 112.

Interlop din Clanul Sportivilor arestat la Cluj

Ovidiu Hera este fost membru al Clanului Sportivilor și face parte din noua generație de interlopi, potrivit foaiatransilvana.ro.

În 2014 a fost arestat pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Acesta a fost acuzat că ar fi înființat, la Pitești, un laborator ilegal de steroizi interziși.

În acest dosar au fost implicate nume grele, precum omul de afaceri Nicolae Velicu, zis Bill, culturistul Bogdan Mateșan și alte 19 persoane, locotenenți ai unor influente clanuri din lumea interlopă. Hera a fost 2 ani mai târziu eliberat din penitenciar și s-a apucat de afaceri legale in urma cărora dobandeste câstiguri considerabile și fără bătăi de cap.

Și-au făcut fabrică d droguri la Pitești

În urma perchezițiilor efectuate, la data de 9 mai 2024, procurorii și poliștii au făcut o descoperire importantă.

Este vorba despre peste patru tone de substanțe, cutii (de ordinul miilor) ce conțin substanțe lichide, fiole cu substanță lichidă, blistere din material plastic folosite la ambalarea și depozitarea fiolelor, aproximativ 60 de kilograme de substanță albă solidă, aparat de vidat, laminator, mașini de etichetat, role conținând etichete, cântare, pungi cu substanță pulverulentă de diferite culori.

”Din cercetările efectuate a rezultat că, în cursul anului 2021, în județul Cluj, ar fi fost inițiat și s-ar fi constituit un grup infracțional organizat. Acesta era format din zece persoane. Ulterior, grupul  și-ar fi extins activitatea și în județul Argeș. Scopul fiind efectuarea de operațiuni cu produse dopante cu grad de mare risc și cu precursori de droguri. Precum și trafic internațional cu produse dopante cu grad de mare risc”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.