Gazeta de Cluj a publicat o serie de articole despre neregulile clubului MY Way de pe strada Victor Babeş. Clubul ilegal face ca pereţii clădirii să trepideze de luni de zile şi pare că nimeni nu-l poate opri pe cârciumarul Munteanu.

În această duminică a fost îregistrată o sesizare în care Locatarii din clădirea situată pe strada Victor Babeș 33, dar și clienții Hotelului Capitolina, se plâng de zgomotul excesiv și trepidațiile cauzate de sunetul puternic de bas provenit de la My Way Club. Aceștia afirmă că, în special de joi până sâmbătă, nu se pot odihni din cauza tulburărilor de liniște publică.

Mai multe sesizări au fost înaintate către primărie, însă, potrivit locatarilor, nu au primit un răspuns concret până acum. De asemenea, locuitorii ridică semne de întrebare cu privire la legalitatea funcționării unui club la etajul 4 al unei clădiri care include și spații de locuit, mai ales în contextul unui incendiu produs în trecut din aceleași motive, pe când acolo funcționa clubul Janis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.