Viceprimarului Clujului, Dan Tarcea, susține că viitoarea parcare de la aeroport va avea prețuri diferențiate, pentru a nu transforma noua parcare într-un „cimitir de mașini”.

„Vom avea un tarif diferențiat, un tarif mic pentru primele ore. N-aș putea să vă spun încă pentru câte ore, pentru 12 ore, pentru șase ore, nu știu încă. Vom stabili în comisii. Și un tarif care va crește exponențial dacă vii să îți lași mașina acolo pentru timp mai îndelungat, pentru că noi nu ne dorim ca să transformăm această parcare într-un cimitir de mașini. Unu la mână. Doi: nu ne dorim să facem concurență aeroportului, pentru că nu acesta este scopul. Scopul este ca cei care au treabă în oraș într-o zi să vină să-și lase mașina și să plece, nu să vină să lase mașina acolo și să plece în vacanță. Pentru asta trebuie să se ocupe aeroportul și companiile private. Noi trebuie să ne asigurăm că eliminăm o parte din mașinile din oraș, astfel încât să avem un trafic cât mai mic în oraș și să avem aglomerație cât mai mică”, zice Tarcea.

„Dacă ai depășit 12 ore, să crească tariful exponențial… dacă ai stat o zi, două, trei. Adică să nu îți permiți să lași mașina ca să doarmă acolo”, adaugă Tarcea.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/carciumarul-munteanu-sfideaza-legea-in-continuare/

1 COMENTARIU

  1. Mo, ati facut-o? Le-ati dat bani prietenilor de partid? Ati primit „plicul” cu bani pt. „generozitate”? Daca da, tineti-o dracului inchisa. Sa nu va mai deranjeze. Noi ne descurcam si fara ea. Eu asi propune sa nici nu mai faceti nimic. Prea mare deranjul. Si pentru voi si pentru noi. Luati banii direct pe hartii facute in birou si o sa fie mai bine pentru toti. Ba chiar mutati-va in „tarile calde” ca 1500 de slujbasi ai primariei, lipsa, fiecare cu masina din dotare, care nu fac mai nimic sunt o binecuvantare pentru trafic dimineata. Bleah! Gandire de valutist bulangiu, care te face de bani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.