Primăria municipiului Cluj-Napoca are țeluri mari, dar inițiativă zero. Mult așteptatul aqua park a împlinit ieri 6 luni de bătut pasul pe loc. Din 22 martie 2024, de când proiectul a fost aprobat de comisia tehnică de urbanism nu a mai făcut niciun progres. Se pare că primarul a fost cu totul absorbit de iluzia metroului, care, cu toate că nu se face, a eclipsat posibilitatea altor proiecte pentru Cluj. Nici măcar nu a ajuns pe masa Consiliului pentru aprobare.

Primăria pare să amâne investiția, fapt care nu e de mirare având în vedere faptul că mai mult de jumătate din bugetul anual alocat municipiului a fost redirecționat către metrou.

Aquaparkul ar urma să însumeze o valoare de zeci de milioane de euro și ar include o clădire cu vestiare și zone de acces și alta cu două mesaje destinată aquaparkului indoor, cu piscine, tobogane și spații pentru fitness și relaxare. Ar avea și o zonă exterioară cu bazine pentru familii și o piscină pentru adulți, precum și o parcare subterană cu 249 de locuri.

S-au cheltuit până în prezent peste 400.000 de lei pentru studii. AE Development și Aqua Azur au semnat cu Primăria contracte pentru acest proiect, responsabile cu realizarea studiului urbanistic și cu studiul de fezabilitate.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/basmele-continua-trenul-metropolitan-circula-pe-aceleasi-sine-ca-si-metroul-clujean/

1 COMENTARIU

  1. Pproiectul asta fara asociere privata nu se va face niciodata. Este oricum mai important bazinul olimpic din Borhanci decat Aquapark-ul asta care nu are bazin olimpic. Parerea mea e ca trebuiau comasate un centru de natatie cu bazin olimpic si aquapark lipit pe locul acela de la Cora. Singura sansa Acolo ar putea sa il faca cine va face bloacele gigant de la Cora, sa fie conditionati sa faca si un aquapark daca tot fac bloace peste bloace

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.