O tânără de 20 de ani din Cluj a fost sancționată cu o amendă de 1.000 de lei după ce a fost prinsă transportând lemne fără acte, pe străzile orașului. Incidentul a avut loc pe 23 septembrie, când polițiștii au oprit-o pentru un control de rutină și au descoperit că nu deținea avizul de însoțire a materialului lemnos.

„În urma verificării documentelor a reieșit faptul că transportul a fost efectuat fără deținerea avizului de însoțire a materialului lemnos. Astfel, tânăra a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 1.000 lei, materialul lemnos fiind confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Turda”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Pe lângă amendă, tânăra a rămas și fără certificatul de înmatriculare al autoutilitarei, din cauza stării avansate de degradare a vehiculului.

„Pentru faptul că autotutilitara avea elemente lipsă de caroserie, având o stare avansată de degradare, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, se mai arată în comunicatul poliției.

Lemnele au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.