În ultimul timp s-au înregistrat mai multe plângeri referitoare la vulpile din Cluj-Napoca, care se plimbă nestingherite prin societate și terorizează cetățenii. Vulpile au fost sesizate plimbându-se prin mai multe cartiere din Cluj. Pe data de 26 septembrie s-au făcut două sesizări în această privință:

„E plin de vulpi în Zorilor. Seara se plimbă nestingherite. Nu e normal așa ceva. Rabia e incurabilă.”, spune un clujean.

„În ultima perioadă a fost semnalată, noaptea, prezența unei vulpi care se plimbă pe strada Borsec și la locurile cu tomberoane din vecinătatea acestei străzi. Strada se află în apropierea unei școli. Vă rog să luați măsurile necesare pentru a nu fi nimeni în pericol. Inițial am scris un e-mail către RADP, iar de acolo am fost redirecționata către AGVPS, ambele instituții declinându-si competența.”, relatează un alt locuitor.

„A trecut o vulpe pe lângă mine în Iulius Parc, fugea dintr-un tufis în altul si vâna animalele de acolo.”, este altă sesizare, ilustrând aceeași probemă.

Povestea vulpilor din oraș nu este o noutate. Luna trecută, clujenii s-au mai plâns de trei vulpi care dădeau târcoale în Parcul Gheorgheni. Ba chiar, una dintre ele a fugărit un angajat al parcului într-o seară. Cu toate acestea, când au fost rugați să ia măsurile necesare, angajații parcului Gheorgheni au fost reticenți.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/angajatul-fugarit-de-vulpe-si-animalele-moarte-de-la-baza-sportiva-gheorgheni/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.