Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au aparut sambata impreuna la primul eveniment dupa ce s-au impacat. Cei doi au fost extrem de dragastosi unul cu celalalt, facandu-si reciproc declaratii de dragoste la o petrecere din comuna argeseana Oarja.

In weekend, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au facut datoria de nasi, taindu-i motul micutului Mihai Vlad, fiul primarului Constantin Balea, din comuna Oarja, judetul Arges.

Cei doi l-au botezat pe copil anul trecut, inainte sa se certe. Dupa noua luni de zile in care au fost despartiti, ei au luat parte la petrecerea organizata pe stadionul din localitate, acolo unde a fost amplasat un cort imens.

Mesele au fost decorate cu buchete superbe de flori

Bahmu si Prigoana au aparut la brat extrem de relaxati si zambitori si au stat aproape tot timpul unul langa celalalt, aruncandu-si priviri dragastoase.

La un moment dat, Prigoana a invitat-o pe Adriana pe ringul de dans, unde au fost foarte tandri. Nici declaratiile de dragoste nu au intarziat sa apara. Milionarul a marturisit public ca Adriana este marea lui dragoste, iar aceasta i-a intors declaratiile de iubire. Ei au fost la fel de destinsi in fata ziaristilor si s-au tachinat reciproc.

Micutul a ales de pe tava un microfon

 

Va multumesc doamna Bahmuteanu! Sunt incantat sa fiu langa dumneavoastra in aceasta minunata seara!”, a spus in gura mare Silviu Prigoana. Chiar daca s-a speculat ca motul micutului a fost luat cu intarziere din cauza scandalului care a intervenit intre cei doi nasi, primarul din Oarja spune ca acestia au fost anuntati despre acest eveniment inca de acum 4-5 luni.

Nasii, alaturi de primarul Constantin Balea si sotia lui

 

„Nasii stiau ca am fixat data pentru taierea motului fiului meu. Au fost foarte relaxati si ma bucur ca s-au simtit foarte bine. Au dansat impreuna, facandu-si declaratii de dragoste unul altuia. Petrecerea a fost foarte reusita, Adriana si Silviu s-au simtit ca la 19 ani”, a declarat in exclusivitate pentru Click, primarul din Oarja, Constantin Balea.

Pustiul nasit de cuplul Bahmuteanu-Prigoana i-a lasat in suspans pe petrecaretii care au venit sa-l serbeze. Fiul primarului Constantin Balea s-a decis mai greu si in final a ales din tavita, conform traditiei, un microfon. Nasul pusese in tava si o bancnota de 5 lei pe care a luat-o inapoi, deoarece micutul nu a parut tentat de bani.

Petrecerea a tinut pana la cinci dimineata, iar atmosfera a fost intretinuta de cantaretii Lorena si Ion Dragan. Nasii Prigoana si Bahmuteanu nu au ramas peste noapte la Oarja pe motiv ca a doua zi de dimineata aveau program cu copiii lor la piscina. Baietelul Mihai Vlad s-a bucurat de toata atentia si a primit nenumarate urari si o multime de cadouri de la nasii lui.

Click! a anuntat in exclusivitate ca Bahmu si Silviu Prigoana s-au impacat in Vinerea Mare, la trei luni de la pronuntarea celui de-al patrulea divort. Ei au petrecut Pastele impreuna, la vila milionarului, alaturi de baietii lor, Maximus si Eduard si un grup de invitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.