Nicoleta Luciu nu are fitele altor vedete mioritice. Desi are o situatie materiala foarte buna, bruneta nu este un fan al saloanelor de lux, ci frecventeaza un coafor din cartierul Berceni, unde orice om de rand isi poate permite un tuns.

Desi este mama a patru copii, Nicoleta Luciu a ramas o femeie foarte sexy. Pentru a se mentine in forma, vedeta urmeaza o dieta alimentara riguroasa si face sport regulat. In plus, aceasta se ingrijeste foarte atent si de parul ei si, o data la trei zile mergand la salon pentru a se spala si coafa.

In cursul zilei de sambata, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Nicoleta in timp ce iesea de la coafor, impreuna cu fina ei, Olimpia. Chiar daca isi poate permite sa frecventeze orice locatie de fite din Capitala, Nicoleta a ales un loc aproape de casa, optand pentru salonul „Goa” din Berceni.

Bruneta s-a lasat pe mainile stilistului care a tuns-o si a coafat-o

 

„Nu ma duc la saloanele de lux pentru ca acolo iti pierzi timpul si eu nu imi permit acest lucru pentru ca am patru copii acasa. E logic sa ma duc undeva unde mi-e aproape de casa, e la doua minute de mers cu masina de mine. Nu inteleg de ce trebuie sa ma duc la un salon de lux”, a declarat Nicoleta pentru Click!. Bruneta a marturisit ca frecventeaza salonul cu pricina de mai bine de un an si ca este multumita de servicii.

In timp ce e spalata pe cap, vedeta povesteste vrute si nevrute

 

Merg aici de aproape un an. Cosmin e un profesionist si daca ii spun sa fiu gata in douazeci de minute, el rezolva. Eu merg la salon o data la trei zile si sunt foarte multumita”, a spus aceasta.

Contactat telefonic, stilistul a avut numai cuvinte de lauda la adresa vedetei.

„O stiu pe Nicoleta de aproape un an. Vine des la mine, pentru spalat, tuns si coafat. E o femeie foarte comunicativa. Se lucreaza usor cu ea si imi face placere de cate ori vine la mine”, a declarat acesta. Dincolo de faptul ca scuteste timp mergand la acest salon, Nicoleta iese in castig si la capitolul finante. Un tuns la salonul din Berceni costa in jur de 20 de lei, iar un vopsit putin peste 100 de lei. De obicei, Nicoleta plateste in jur de 75 de lei, pentru tuns, spalat si coafat.

Vica este clienta a aceluiasi stilist

Stilistul Cosmin Boboc si Vica Blochina sunt prieteni de ceva timp

Vica Blochina, fosta amanta a selectionerului Victor Piturca, este si ea clienta a aceluiasi stilist din Berceni. Blonda are mare grija de aspectul ei si trece des pragul salonului de infrumusetare, unde petrece ore bune. Fie ca este vorba de o emisiune TV, de o iesire in public sau doar despre o coafura de zi cu zi, vedeta nu isi lasa parul decat pe mana stilistul ei, Cosmin Boboc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.