Gazeta de Cluj a intrat in posesia unui sondaj intern al Partidului Social-Democrat(PSD). Este vorba de sansele politicienilor sa prinda fotoliul de primar in Cluj-Napoca. Culmea este ca, desi social-democratii au comandat sondajul, ei stau incredibil de prost in sondaje. Acesta este si motivul pentru care nu au dorit sa il lanseze publicitatii.

Vestea proasta este ca social-democratii clujeni nu depasesc niciunul 10%. Cel mai bine cotat din PSD este Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social. Ea ar avea doar 5% din intentia de vot. Per ansamblul sondajului, senatorul Alin Tise(PDL) sta cel mai bine, iar el ar obtine 47% din sufragii, pe cand nasul sau, Emil Boc, ar obtine doar 35% daca va face pasul spre Partidul Miscarea Populara. Marius Nicoara, senator liberal, ar ramane constant la valoarea sondajelor din ultimelor ani, 25%. Prefectul Gheorghe Vuscan, propus de PSD, sta cel mai prost in aceste sondaje, fiind in marja de eroare de 3%. Remus Lăpușan, liderul PSD Cluj, nu ar fi vrut să apară în acest sondaj.

Va dati seama ce oroare a intrat in tabara social-democrata când au intrat în posesia acestui sondaj pentru candidații la Primăria Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

  1. Ha Ha! Cel mai mult 5% -sub media pe Romania a UDMR! Toti PSD-isti+ Voiculescu pot sa-i multumeasca lui Mircea Badea cand acest fenoomen se va extinde si nu va mai ramane nimeni sa-i protejeze de DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.