Între Consiliul Județean Cluj și RATUC exista o înțelegere nescrisă prin care angajații instituției județene circulau gratuit pe baza legitimației de muncă. Deși nu  exista un  contract semnat între Horea Uioreanu ca și  președinte CJC și directorul de la RATUC, actuala CTP, înțelegerea era punctată subtil. Celor de la RATUC li se iertau mici abateri și angajații CJC circulau gratuit. Singurul ce a avut ghinionul să nu fie inclus în înțelegere deși avea „dreptul” a fost Răzvan POP, cunoscut ca și turnătorul CJC.

Potrivit surselor, când controlorii i-au cerut „biletul sau abonamentul”  acesta prezentat  legitimația de angajat însă numele l-a dat de gol.

„Controlorul s-a uitat  la  legitimația lui, era cât pe aici să îl  lase în  pace, până când a văzut numele. S-a întors către Răzvan POP și i-a spus că îi scrie amendă. Deși  a încercat să  protesteze nu  putea spune în gura mare că el e de neatins. Cred că și  săreau călătorii la gâtul lui. Oricum asta se întâmpla anul trecut când deja era pictat ca cea mai mare cârtiță din județ, o cârtiță mincinoasă, zic uni. ” precizează sursa noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.