Regia Autonomă a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, a realizat faza de predare a amplasamentului la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”.

Astfel, Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), echipă asigurată de RAADPP Cluj, a predat amplasamentul către executantul lucrărilor, respectiv Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov  SRL. Reamintim că Asocierea sus-menționată a depus oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect rest de execuţie lucrări la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”, cu o propunere financiară de 13.324.190,24 lei, fără TVA.

Predarea amplasamentului s-a făcut în prezența reprezentanților RAADPP Cluj, a executantului lucrărilor și a proiectantului. S-au făcut minuțioase analize pe teren și măsurători topografice pe toată lungimea drumului care face obiectul proiectului.

Azi, 24 iulie 2015, odată cu intrarea în vigoarea a ordinului de începere a lucrărilor emis de Consiliul Județean Cluj, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov  SRL a demarat efectiv lucrările.

„Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor” este un proiect al Consiliului Județean Cluj, implementat de Regia Autonomă a Domeniului Public și Privat a județului Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.