Potrivit floresti-gilau.ro, în mijlocul unei comunităţi de 35.000 de oameni se află o împuţită de fermă ce sufocă 35.000 de oameni. Pute de verşi pe stradă. Ferma e înconjurată de blocuri. Vi se pare normal?! Nu! Credeţi că e legal în 2015 aşa ceva, când sunt Nu! Avem şi parodia aceia de Ordin al ministrului Sănătăţii 119/2014. Consiliul Local, o şleahtă de neaveniţi, fără nici o legătură cu actele juridice sau cu legislaţia, habar nu au ce şi cum şi refuză să treacă la punerea în faptă a Ordinului. Primarul mai bine şi-ar lua securea şi ar demola Ferma aia care umple de putoare Floreştiul. Că oricum, altceva nu are ce face.

Dar adevărul ca să triumfe vă întreb încă o dată? Vi se pare normal?! Credeţi că e legal în 2015 aşa ceva, când sunt reglementări europene pe aceste lucruri!?! Că nu e legal şi normal, clar. Atunci e ilegal! Atunci PUŞCĂRIE! Cui?! Păi eu nu sunt procuror! Vi se pare normal?! Nu! Credeţi că e legal în 2015 aşa ceva, când sunt reglementări europene pe aceste lucruri!
Dar, să zicem că ferma funcţionează ilegal. NU funcţionează ilegal că are autorizaţii Integrate de Mediu. Bravinvest are autorizaţie Integrată de Mediu 15 NV 6 din 21.06.2006 revizuită în 30.05.2011 pentru creştere intensivă păsări de carne la Ferma 17 şi 18 dată de Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca. Şi Amareto, abatorul de păsări, are Autorizaţia de Mediu 94/14.04.2011 emisă de Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca. Cum s-au dat aceste autorizaţii?! Au întrebat locuitorii Floreştiului?! Au făcut studiu de impact?! Au făcut verificări? Măsurători? Consultare publica? Zona de protectie? Au făcut NU! Cine semnează autorizaţie Integrată de Mediu 15 NV 6 din 21.06.2006 revizuită în 30.05.2011?! Director executiv Anna Horvath. Actualul viceprimar al municipiului Cluj Napoca!

ATENŢIE! AUTORIZAŢIA EXPIRĂ PE 20.06.2016!! SI IN EA ZICE CLAR CINE TREBE SA VERIFICE RESPECTAREA EI>

AGENTIA REGIONALA PT PROTECTIA MEDIULUI

GARDA NATIONALA DE MEDIU-COMISARIAT REGIONAL CLUJ

AU FACUT EI CONTROALE LA FERMA. NICIUNUL!!!!!

PASEAZA PUTOAREA LA POLITIA LOCALA CA DOAR STIU CA POLITIA NU ARE CE SA FACA!@@@@@@!!!!!!!
Putoarea o avem graţie acestor avize/autorizaţii! Să fie clar!
Acuma că de ce sunt blocuri lângă fermă? Păi la blocuri tot Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca a dat avizele fără de care blocurile nu pot primi nici un act de la primărie. Şi dacă au avizul ăsta brejii consilieri trebuie să dea autorizaţia şi primarul la fel. Dar care bloc privat a fost făcut primul lângă fermă?! Multiserv. Pe terenul cui?! Patronul de la Amareto zice că pe terenul lui Ioachim Vancea. Şi oricum când ferma primea primele autorizaţii erau deja blocuri în Floreşti, ale lui nea puşcăriaşul Adrian Năstase, blocurileANL! Aşa că tot o sucim dar autorizaţiile ale de mediu nu trebuiau să existe!
Acuma pute de mori! Trimitem zeci de notificări la Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca. Şi ce fac nesimţiţii ăia? Se splaă pe mâini şi îngroapă putoarea făcută de ei! Lle trimit la Poliţia Locală Floreşti. Păi amărâţii ăştia de la noi ce să facă?! Ei constat că ferma are avizele de la Mediu în regulă. Băi da câtă nesimţire la Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca! Da chiar nu se sesizează nici un procuror?!?!?! NU!
Tot felul de cotcari isi dau cu parerea da li-i frica si de umbra lor! Tidulele nu mint! Păi dacă tăcem şi ăştia bat joc de noi! Ia alinierea şi în grup organizat în faţă la Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca.. Ei ne-au nenorocit ei o să ne nenorocească şi în 2016 dacă ne acceptăm putoarea şi fărădelegile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.