Un accident grav a avut loc în această dimineață pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca. Șoferul a intrat într-un stâlp iar în urma impactului puternic trei persoane au rămas încarcerate.

La locul accidentului intervin două autospeciale de prim ajutor și un echipaj mobil de terapie intensivă, în total 12 subofițeri. Sunt prezente și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Pasagerii autoturismului încarceraţi sunt conştienţi şi au fost extraşi din maşină. Aceștia vor fi transportaţi la spital. Şoferul autoturismului este incoştient şi a fost intubat.

„Un conducător auto de 22 de ani, din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj –Napoca, Nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum,  într-o curba la drepta, intrând în coliziune cu un stâlp.  
În urma impactului a rezultat rănirea acestuia şi a altor 2 persoane, pasageri în autoturism, 2 tineri de 20 şi 22 de ani, din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud”, arată cei de la IPJ Cluj. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here