Sloturile video sunt foarte căutate de cei care preferă să se relaxeze jucându-se ceva pe calculator sau pe telefonul mobil. Ai parte de relaxare și adrenalină în același timp. Nu stai să analizezi, să faci strategii. Pur și simplu „tragi de manetă” și emoția crește pe măsură ce simbolurile aranjate pe coloane își încetinesc viteză. Vezi, apoi, dacă încep să curgă monedele. 

Cele mai multe cazinouri online care funcționează online se bazează pe tehnologie NetEnt sau Novomatic, adică au aceleași jocuri. Dacă vrei să joci și altceva, trebuie să cauți un operator online care oferă sloturi realizate de alți producători de top, precum Playtech, care are un portofoliu ce conține peste 600 de jocuri diferite, iar acesta se îmbogățește cu aproximativ 50 de titluri noi în fiecare an. Playtech oferă jocuri tematice inspirate din filme faimoase, ceea ce cu siguranță a contribuit la popularitatea brandului. Potrivit site-urilor de specialitate, jocurile furnizate de Playtech au un payout omologat cuprins între 91% și 97%.

Pe site-ul publicației „The Guardian” a fost publicat un Top 4 al sloturilor în funcție de Payout (procentul din miză care se întoarce la jucători – Return to Player):

1. Goblin’s Cave – 99.32% Return to Player

2. Ugga Bugga – 99.07% Return To Player

3. A Night Out – 97.06% Return To Player. 

4. Desert Treasure – 97.05% Return To Player.

În prezent, sunt în România funcționează legal numai două agenții online a căror platformă de sloturi este construită pe tehnologia Playtech. Una dintre ele este cazinoul Fortuna, care a obținut licența definitivă L1160665W000326 prin care are dreptul să ofere în legalitate până în 2026 pariuri sportive în cotă fixă și jocuri de cazino.

Operatorul amintit oferă aproximativ 100 de sloturi, oferta fiind schimbată destul de des. Printre ele, sunt jocurile a căror temă este inspirată din filme foarte cunoscute la nivel mondial, precum Justice League, Kong, Man of Steel, Gladiator, Rocky sau Pink Panther.

Site-urile acreditate să scrie despre agențiile de pariuri sportive online și despre cazinourile online permit utilizatorilor să acorde stele fiecărui slot. Iată care ar fi cele mai populare 5 jocuri de păcănele de pe Fortuna Casino, potrivit mediei calificativelor primite din parte jucătorilor pe cel mai important dintre aceste site-uri.

1. The Mummy

Este un slot gândit după filmul cu același nume, unul care a dat lovitura în Box Office. Cei de la Playtech au reușit să surprindă cu acuratețe fiecare detaliu al peliculei. În caz că nu știi, acțiunea se desfășoară în Egiptul anului 1290 BC, unde preotul Imhotep se îndrăgostește de concubina faraonului Seti 1, Anck-su-Namun. Faraonul își dă seama, dar nu apucă să îi pedepsească, pentru că este ucis de cei doi. După crimă, Imhotep fuge, dar iubita sa Anck-su-Namun este omorâtă. În încercarea de a o readuce în această lume, Imhotep călătorește pe tărâmul morților, Hamunaptra, dar acolo își găsește și el pedeapsa.

2. Rocky

Cine nu a auzit de Rocky Balboa, după filmul în care a strălucit Silvester Stallone? „Rocky” este un slot care îl are în prim plan pe acest personaj, al cărui chip apare pe rolele care se desfășoară pe ecran. Fanii păcănelelor și fanii legendei apreciază acest joc cu 25 de linii câștigătoare și 5 role. Muzica de fundal este în armonie cu tema, iar celelalte simboluri din acest joc de păcănele online conțin literele R, O,C, K, Y. Așadar, totul este despre Rocky Balboa.

3. Panther Moon

Pantera lovește cu premii după lăsarea nopții. Câștigul pe o linie multiplică miză chiar și de 1000 de ori, dacă ești suficient de norocos. Alte detalii: există 15 Free Spins cu multiplicator de câștiguri de 3X dacă vei găsi 3 simboluri SCATTER. Aventurează-te în junglă, nu o să te mănânce nimeni prin ecran. 

4. A Night Out

Dacă ți-a plăcut „A Night Before”, cu siguranță că vei îndrăgi și „A Night Out”, pentru că este o variantă mai modernă. Poate fi jucate foarte bine și de pe telefon sau de pe tabletă, având câteva caracteristici interesante. Regulile de pariere s-au schimbat, pariul maxim fiind echivalentă a doi dolari. Versiunea online anterioară avea miza maximă de 1000 de dolari (echivalent), dar nu mulți riscă atâția bani la sloturi. 

Distracția este garantată și pentru o miză mult mai mică. „A Night Out” îți oferă șansa unui câștig consistent format din câștiguri mici, dar dese. Există și o ofertă specială ce oferă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator  de 10. Zece multiplicatoare aduc câștiguri importante.

5. Fortune Hill

Se spune că „apele liniștite sunt adânci”. Tot așa, „Fortune Hill” pare un joc simplu, dar ascunde multe provocări lansate prin personajele de poveste: 

uriașul, piticul și vrăjitorul. Mizele de pariere se adresează celor care joacă puțin bani, exclusiv pentru distracție. Asta nu înseamnă că nu poți ridica ștacheta. Este unul dintre sloturile cu cel mai bun payout, deci plăcutul se îmbină cu utilul unor câștiguri pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here