După valul de reacții stârnite de scandalul de la FJSC București, proful la bază clujean se apară pe Facebook cu screenshoturi și postări în care își spune și el partea.

Bădău susține că el era cel abuzat de studente, că îi cereau să le facă temele, că profitau de timpul lui liber și ăi cereau note fără a se prezenta la examene. Acesta susține că ar fi la mijloc ,,o execuție politică” pentru că a fost community managerul lui Victor Ponta

,,Nu am hartuit absolut niciodata pe nimeni, am oroare de oamenii care fac asta! Articolul celor de la Rise este, pe de o parte, o executie motivata politic (demonstrata si de intrebarea lor daca ”am fost community managerul lui Victor Ponta”? – ce legatura are asta cu restul interviului, sunt acuzat ca l-am hartuit sexual pe Victor Ponta???!) si pe de alta parte de unii colegi invidiosi pe succesele mele in Franta”

,,Asa cum spuneam, toate studentele care ma acuza mi-au cerut favoritisme care incalca regulamentele academice si nu le-au primit. Si acum se razbuna. Iata printscreen, de pe mail, de la „Lavinia”, care imi cere sa ii dau nota fara sa se prezinte la examen. Bineinteles ca am refuzat. Iar acum se razbuna. ”

Profu` nu se oprește aici, continuând cu mărturisiri incitante despre varianta sa a unei plimbări cu o studentă prin parcul Herestrău.

,,Draga ”Diana” din articolul Rise Project, (adica cea care spune ca i-a dat Emiliei Sercan capturile de la „Andreea”), te rog uita-te in ochii colegei si prietenei tale, ”Andreea” si intreab-o ce a facut cand ne-am vazut prima si ultima oara (in Herastrau).

Mi-a spus sa stam pe banca ca sa-mi arate niste poze in telefonul ei. Uita-te in ochii ei si intreab-o ce a facut dupa aceea.

Daca ezita, intreab-o in ce context a folosit cuvantul „carnita”, ma exact ce facea cand a spus acest cuvant. Vei descoperi ca te-a mintit si te-a tradat, pentru ca a jucat in fata ta sceneta unei “hartuiri” din partea mea, care nu a exista.

Din contra, a fost fix invers si te las sa descoperi tu. Stiu ca esti o persoana onesta, te respect foarte mult si stiu ca vei incerca sa afli adevarul, pentru ca nu-ti place sa fii mintita si manipulata, de catre prietena ta.

Si, bineinteles ca nu as fi spus toate astea public, daca nu ar fi existat doi martori, dintre care un paznic care se afla in ghereta si a vazut tot, iar prietena ta ”Andreea” stie asta. ” .

Despre Miruna, fata despre care se presupune că i-a fost studentă și sub supraveghere la licență, declară că:

,,Miruna, studenta despre care se spune ca i-am trimis scrisori de dragoste, in primul rand nu era studenta FJSC, era studenta la alta facultate si in al doilea rand nu i-am trimis scrisori de dragoste. ”

De asemenea, despre altă studentă susține că ea îl deranja cu apeluri noaptea în legătură cu licența. Aici declarațiile se pupă, fiindcă o alta studentă a spus că proful voia să vorbească despre absolut orice, doar despre licență nu.

Georgiana: ,,Când încercam să aduc subiectul de la licență îmi dădea cu flit și vorbea despre orice altceva. Astea e ideea, că proful de licență tocmai s-a dat la mine. ” .

Bădău: ,, „studenta de la Publicitate” spune ca o sunam noaptea si asta era hartuire. Dar nu spune ca ea ma suna noaptea cand se poticnea la licenta si eu i-am cerut ferm sa nu mai faca asta (printscreen).”

Horea Mihai Bădău este acuzat că a hărțuit și abuzat multe studente de la FJSC București și ca atare amenință că se va răzbuna în Instanță, cerând daune morale de 100.000 euro ,,toti cei care am-au calomniat, vor platit. Mi-au asigurat o pensie cu 100.000 de euro mai mare decat pensia de profesor. Le place sa minta? Vor plata O casa foarte mare de avocatura a acceptat cazul meu si cer despagubiri de 1 milion de euro ” .

Antonia Mihăilescu

2 COMENTARII

  1. Mai idiotule Atti, nu vezi ca i o facatura?
    Si ancheta RISE, si numele pitipoancelor si detaliile ?
    E un articol scris la comanda de o femeie se vede de la o posta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.