Omul de afaceri Adrian Thiess negociază venirea lui Donald Trump Jr la București în luna Iunie, spun surse din piață. Donald Trump Jr. este președintele Trump Organization și cel mai important promotor al campaniei președintelui Trump., suna o știre dată de omul de afaceri prin unele publicații din România acum o lună si jumătate.
Evenimentul ar urma sa aibă loc la Ateneul Roman, cu sute de invitați VIP.
Fostul președintele Trump ar urma să intre live prin platforma sa să salute invitații de la București, spun aceleași surse.Aceleași surse confirmă inclusiv faptul că urmează implementarea brandurilor Trump în România și Ungaria, mai suna știrea.

Numai că Adrian Thiess nu l-a mai adus pe Trump jr in „iunie” la București. Poate cu altă ocazie, cert este că nu a existat privind amânarea „evenimentul

Cert e că Trump jr a avut un turneu in Europa de Est, unde a vizitat Budapesta si Belgrad, vizând afaceri imobiliare.

Adrian Ragnar Thiess este șeful de campanie al AUR pentru prezidențialele din 2024, a anunțat George Simion in decembrie 2021.

Mason, Thiess a apărut în multe combinații controversate. A fost consilierul lui Ion Iliescu, a lucrat cu Sorin Oprescu și spune că și cu Klaus Iohannis, la cărui elev ar fi fost. De asemenea a fost strategul candidaturii prezidențiale eșuate a lui Radu Duda. S-a lăudat că a fost implicat în vânzarea clubului de fotbal Dinamo către mai mulți investitori străini, tranzacțiile eșuând de fiecare dată. Afacerile duceau către spațiul ex-sovietic.

În campania lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost acuzat în Evenimentul Zilei de afaceri controversate„În campanie, „fişa de post“ a lui Adrian Thiess a cuprins, între altele, şi colectarea de fonduri. Surse din apropierea staffului electoral ne-au declarat că el a generat numeroase discuţii în momentul în care i-ar fi indicat unuia dintre sponsori numărul de cont al unui offshore, în locul celui oficial de campanie în care ar fi fost normal să intre cei 150.000 de euro pe care finanţatorul îi promisese.”

A fost și consultantul PP-DD, partid condus de Dan Diaconescu.

A organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai planetei, vicontele Etienne Davignon (președintele grupului Bilderberg) și Richard Haass (președintele Consiliului pentru relații externe al SUA).

În 2010 Thiess a lansat cotidianul „Puterea”, iar la deschidere l-a adus pe Mihail Gorbaciov, fostul conducător al Uniunii Sovietice.

Nu putem şti dacă mazilirea din primărie (a lui Adrian Thiess – n.r.) a avut legătură cu interesele sale personale în relaţie cu banii publici ai Capitalei, dar cert este că unii parteneri de afaceri ai lui Thiess au legături cu marii jucători de pe piaţa rechinilor imobiliari. Astfel, Adrian Thiess şi soţia lui sunt asociaţi în firma Casa elegance D&A 1874, înfiinţată în 2003, cu Alina Cuptor (Chivulescu), fosta soţie şi verişoara actualei soţii a lui Mihai Cuptor, om de afaceri şi fost politician. Cuptor împreună cu Alexandru Bittner şi Adrian Petrache au pus mâna pe zeci de terenuri şi imobile din Capitală. Gruparea obţinea, în 2000-2004, informaţii despre terenuri ale RA-APPS care urmau a fi retrocedate şi cumpărau pe nimic drepturile litigioase de la foştii proprietari. Ulterior, ei obţineau proprietăţile în instanţă şi le vindeau mult mai scump. În aceeaşi perioadă, parteneră de afaceri a familiei Cuptor era Daciana Caulea, fostă consilieră la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, care se ocupa fix cu informaţiile despre terenuri de care avea nevoie familia Cuptor”, scria în 2011 ziarulring.ro.

„L-am cunoscut pe Iliescu în 2000, cînd o mare bancă din Germania era interesată de România. Șeful biroului de aici m-a abordat și mi-a cerut să-l invit pe Iliescu la Frankfurt. Am cerut o întrevedere și Iliescu a fost de acord. În ianuarie 2001, mi-a propus să-i devin consilier”
Adrian Thiess, în kmkz.ro

flux24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.