Noi oportunități de carieră pentru clujeni
Clujenii care sunt interesați să urmeze o carieră în domeniul financiar, vor să se reprofileze sau să își suplimenteze veniturile, pot beneficia de una dintre cele 80 de oportunități de carieră oferite de Aegon în orașul nostru. Noii membri ai echipei vor face parte din recent lansata rețea de distribuție Aegon Office, al cărei prim punct de lucru se află în cartierul Gheorgheni. Campania de recrutare se va încheia sâmbătă, 15 iunie 2013.
Aegon, singura multinațională din industria financiară cu sediul central în Cluj-Napoca, își extinde semnificativ activitatea, context in care derulează și această amplă campanie de recrutare. Compania recrutează consultanți financiari, unit manageri și manageri de agenție, în condițiile în care piața de profil stagnează în Romania și tot mai multe companii se retrag sau îsi reduc din echipe.

“Primul val de recrutări are loc la Cluj-Napoca, unde avem 80 de oportunități de carieră deschise, urmând să ne dezvoltăm echipa și în București, Sibiu și Arad. Sunt încurajați să aplice candidații cu sau fără experiență în domeniul asigurărilor, care vor să își continue drumul professional în cadrul unei companii stabile, dedicate pieței românești”, declară Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

Cei recrutați vor promova responsabilitatea financiară pe termen mediu și lung, oferindu-le suport clienților pentru a lua cele mai bune decizii în materie de asigurări de viață și pensii private. Totodată, aceștia vor avea oportunitatea să se dezvolte alături de o echipă de specialiști cu experiență, vor participa la traininguri profesionale asigurate de companie, vor beneficia de venituri consistente și de recunoașterea performanței profesionale, printr-o grilă generoasă de comisionare.

Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site-ului de recrutare www.aegoncareers.ro, telefonic, la numarul 0364.425.999, sau își pot trimite CV-ul la adresa recrutare@aegon.ro. Ei vor primi detalii privind oportunitatea de carieră aleasă și beneficiile aferente acesteia, respectiv despre companie și procesul de selecție. Data-limită pentru prima etapă a selecției este 15 iunie 2013.

Rețeua de distribuție Aegon Office este formată din agențiile asigurătorului, prin care sunt distribuite soluțiile proprii de pensii private și asigurări de viață ale companiei olandeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here