Afaceristul clujean Augustin Baciu a reușit să vândă Hotelul Alpin din Muntele Băișorii. Potrivit surselor noastre, proprietatea ar fi fost cumpărată tocmai de Marza Darius Eneea, patronul Wonderland Cluj.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în anul 2018, cu 1.15 milioane de euro, însă fără succes.

În anul 2021, Augustin Baciu a mai lăsat din preț, potrivit anunțului publicat pe a Shoteby’s International Realty, una dintre agențiile imobiliare care se ocupă de vânzarea unele celor mai scumpe proprietăți din România.

„Situat la o altitudine de 1385m, in inima naturii, Hotelul Alpin oferă 58 de camere cu băi proprii si balcoane individuale. Hotelul este dispus pe 8 niveluri D+P+6E si are o suprafață utilă de 3216mp. Terenul aferent proprietății are o suprafață totală de 3150mp.

Hotelul Alpin totalizează 78 de încăperi, 62 de băi/puncte sanitare, peste 40 de parcări, 2 terase, 1 restaurant dotat și utilat, 1 recepție, 2 săli de relaxare dotate adecvat. Există un proiect pentru piscină exterioară acoperită la care s-au început lucrările și 1 pub cu o cu o capacitate de 300 de persoane.”, se arată în anunţul de vânzare.

Turism Arieșul SA Cluj-Napoca este firma pe care funcționează Hotelul Alpin. Potrivit informațiilor financiare, societatea este pe pierdere încă din anul 2018.

1 COMENTARIU

  1. stii ceva D-l Baciu, daca pot sa-ti zic D-l: ai primit Mokka de la PSD toate astea: Ce a venit pe ,,, Pe … sa se duca ! Si dupa limbajul ce va este caracetristic: sa va f… Justitia in Damigean, Nemernicilor, precum si pe cei care v-au facilitat toate astea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.