Alarma.ro este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare GPS din România. Fiind primul producător românesc de sisteme GPS auto, Alarma.ro și-a consolidat poziția pe piața management-ului de flotă, oferind servicii de calitate ridicată și sisteme de ultimă generație. 

Chiar și în această perioadă dificilă, Alarma.ro este alături de cei care țin România în mișcare, dovedindu-se un partener de încredere. Compania vine cu soluții noi și avantajoase pentru fiecare client în parte, pentru a repune pe roate flotele și întreaga economie.

Mereu, alături de partenerii noștri!

Suntem conștienți de faptul că ultima perioadă fost una plină de încercări pentru majoritatea afacerilor, înregistrându-se pierderi financiare semnificative. Astfel că, Alarma.ro vine în sprijinul partenerilor, oferind soluții de calitate la un preț accesibil. Sistemul de monitorizare GPS te ajută să faci economii considerabile în bugetul alocat flotei auto. Cu Alarma.ro, scapi de grijile legate de pierderile nejustificate de carburant, îți planifici din timp rutele și ești mereu informat cu privire la activitatea flotei tale, în întregime. 

Livrarea la timp a mărfurilor a devenit acum un lucru mai important ca oricând. Alarma.ro este alături de toți distribuitorii, oferind neîncetat servicii de monitorizare GPS de înaltă calitate și asistență 24/24, 7/7. Este esențial ca în aceste clipe să fim solidari pentru a ne menține în mișcare. 

Indiferent de impedimentele apărute în cale, nu ne abatem de la calea spre reușită, fapt demonstrat în cei peste 17 ani de experiență. La Alarma.ro găsești soluția de care ai nevoie pentru management-ul flotei tale și totodată, cel mai de încredere asistent digital.

Flota ta auto trebuie să-și desfășoare activitatea în mod normal iar tu să îți păstrezi clienții la fel de mulțumiți. Pentru asta ai nevoie de un partener de încredere pentru serviciile de monitorizare. De aceea, am pregătit pentru tine o ofertă care o sa te ajute să îți desfășori activitatea în cele mai bune condiții și să faci economii consistente.

Cu doar 145 de euro/mașină, ai parte de cel mai complex sistem de monitorizare gps pentru o perioadă de 2 ani

Acestă ofertă include un aparat GPS pentru fiecare vehicul, licență standard pentru 2 ani și montajul echipamentelor.

Alege sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro, iar motoarele flotei tale auto nu se vor opri niciodată!

Ne găsești aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here