Indiferent daca sunt în alianta sau în afara ei, politicienii clujeni nu agreeaza alianta între PSD si PC.

Presedintele PSD Cluj, Vasile Dâncu, a declarat, joi, ca atât el, cât si ceilalti membri ai conducerii judetene a organizatiei, membri simpli si simpatizantii social-democratilor, nu sunt de acord cu alianta dintre cele doua partide. Vasile Dâncu, care este si vicepresedinte în BPN al PSD, a spus ca el si colegii sai din judet nu au fost consultati si nimeni nu stie, de fapt, ce contine textul protocolului, adaugând însa ca este în minoritate, iar minoritatea se supune majoritatii.
Liderul PSD Cluj a mai spus ca nici nu stie cum o sa explice oamenilor în teritoriu, adaugând ca este bine, totusi, ca alianta ar urma sa intre în vigoare dupa alegerile locale, 'când vom mai vedea cum va fi'.
Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a spus ca alianta e ca în urma cu patru ani, adaugând doar ca 'PC avea nevoie de o astfel de alianta, iar PSD avea nevoie de o televiziune'. La rândul sau, presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca alianta PSD-PC nu este decât 'aceeasi Marie cu alta palarie'. El considera ca alianta dintre cele doua partide 'e un semn de incapacitate politica' si 'un semn de slabiciune electorala', adaugând ca demersul celor doua formatiuni nu va avea sanse de reusita.

(A.R.)

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.