Poliţiştii clujeni au amendat cu 3.300 lei un tânăr de 18 ani din judeţul Mureş care conducea cu 214 km/oră.

În perioada 10-11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru combaterea excesului de viteză.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 63.000 de lei, au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză, arată un comunicat al IPJ Cluj.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani domiciliat în Ungaria, care a circulat cu viteza de 186 km/h pe Autostrada A3, încălcând regimul legal de viteză.

La data de 11 februarie a.c., a fost depistat un bărbat de 54 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe autostradă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea înregistrată la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un tânăr de 18 ani din județul Mureș, întrucât acesta a fost surprins încălcând regimul legal de viteză, respectiv conducea cu 214 km/h.

În cazul conducătorului auto a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 120 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.