Tribunalul Militar Cluj a primit, miercuri seara, un e-mail de amenințare în care specifica faptul că mai multe bombe au fost amplasate în instituție.

Colonelu magistrat Marius Pop, președintele Tribunalului Militar Cluj a confirmat pentru Cluj24.ro informația.

Potrivit acestuia,  pe adresa instituției a fost transmis un e-mail în care se specifica faptul că mai multe bombe au fost amplasate în Tribunalul Militar.

„S-a declanșat procedura, am sunaat la 112 și au intervenit instituțiile competente. Nu s-a descoperit niciun dispozitiv exploziv”, a declarat col. magistrat Marius Pop, care a maiprecizat că oamenii nu au fost evacuați.

UPDATE

„Încă se fac verificări. Această clădire are pază militară permanentă. Aici funcționează mai multe instituții militare”, a mai declarat președintele Tribunalului Militar, care precizat că organele de cercetare fac acum verificări și în ceea ce privește adreasa e de-mail de pe care a fost trimisă amenințarea.

De altfel, același tip de email a fost trimis și către cei de la Tribunalul Olt, dar și de cei de la Judecătoria Buftea.

Miercuri au fost trimise email-uri către mai multe unități medicale, către spitale importante din București și chiar către Ministerul Sănătății, în care se anunța, de altfel, același lucru, că în aceste unități sunt plasate bombe care vor exploda. 

Citește și: Autoritatea Electorală Permanentă – filiala Cluj plătește salariile șoferilor de aproape 2 ani, dar nu are nicio mașină

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here