În cadrul ședinței Consiliului Local din 7 septembrie, Emil Boc a adresat critici aspre la adresa membrilor USR cu privire la situația școlilor din Cluj-Napoca. Alexandra Oană a adus în discuție faptul că din anul 1994 nu s-a mai construit nicio școală de stat în Cluj, iar investițiile s-au concentrat în principal pe modernizarea celor existente.

Această observație a stârnit o reacție puternică din partea primarului Boc, care a exprimat indignarea sa față de afirmațiile USR. El a acuzat partidul că răspândește dezinformări și că denaturează adevărul în legătură cu situația școlilor din oraș. Primarul Boc a folosit expresia „ca un papagal” pentru a sublinia ideea că membrii USR repetă aceleași acuzații fără a avea o bază solidă în realitate.

În aceeași ordine de idei, Anca Ciubăncan (PSD) l-a apostrofat pe Emil Boc și a precizat că de ce nu consideră exproprierea de la proprietarii privați ca o opțiune pentru a construi școli și de ce nu vine cu o strategie pentru ca acest lucru să devină realitate. Primarul s-a aprins, din nou, și a precizat că PSD încearcă să copieze USR și că acest lucru nu funcționează.

Consilierul local PSD a făcut o remarcă, precizând că nu și-a șters opincile în primărie. Boc a răspuns că va fi atent la PSD, iar Ciubăncan a încheiat că singura luptă a lui Emil Boc este cu dalele și bolovanii.

2 COMENTARII

  1. In sfarsit. Poate se schimba ceva, macar Primarul si va fi super ok. Dar pentru asta este nevoie ca si consilierii locali sa fie mai activi, mai vocali cu toate porcariile care se petrec in oras. Multi clujeni :”n-au cu cine vota”, aratati-le ca , avem alternative la acest Boc, ca obedientii de aceeasi coloratura politica si UDMR, din CL cu Viceprimar fac jocul coruptiei si al intereselor proprii. Doamne ajuta-ne sa scapam de acest cancer, Boc si gasca, care da in metastaze si va distruge acest oras.

  2. Ai dreptate! Nu cred că în orașul ăsta nu mai există oameni pt. Primărie….dl Boc vrea, cred, președenție, că doar poate o fi…rahat…unde sunteți oameni buni!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.