Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut, la începutul acestei săptămâni, decizia Curții de Apel Cluj, prin care Casa de Asigurări de Sănătate Cluj era obligată să elibereze angajaților Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, tichetele de masă blocate din anul 2019.

După doi ani în care Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca s-a luptat în instanță ca angajații instituției să primească tichetele de masă blocate încă din anul 2019, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au menținut decizia Curții de Apel Cluj și obligă Casa de Asigurări de Sănătate să plătească 3.956.932 lei, prejudiciu cauzat de refuzul CAS Cluj de a plăti undemnizația de hrană.

Acțiunea a fost înaintată în instanță de fostul magager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Petru Șușcă.

Admite actiunea civilă formulată de reclamantul SCJU Cluj Napoca împotriva pârâtei CAS Cluj şi, în consecinţă: Obligă pârâta Casa CAS Cluj să plătească reclamantului suma de 3.956.932 lei reprezentând prejudiciu cauza prin refuzul la plata a influenţelor aferente indemnizaţiei de hrană până la 3.06.2019 şi în continuare până la încetarea contractului.” se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Citește și: EXCLUSIV: au zburat porcii, în sfârșit s-a semnat contractul pentru Centrul de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie Cluj


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here