Ciucanu Angela Maria este șefa Serviciului de Resurse Umane în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, funcție pe care o ocupă din 2016. Deși are un venit lunar de 9.800 de lei, Ciucanu nu a preferat să stea în chirie într-un apartament care la prețul pieței se închiriază între 350 și 450 de euro. A ales să locuiască în schimb într-un apartament de tip ANL, cu două camere de pe Calea Florești.

Pentru apartamentul de 55 de mp în care locuiește, șefa Serviciul de Resurse Umane avea stabilită în 2022 o chirie în valoare de 141 de lei.

Potrivit declarației de avere, aceasta nu deține în proprietate case sau terenuri. Are o mașină pe care a achiziționat-o în 2009. Nu are bani în conturi, și nici credite contractate.

Potrivit legii, aceasta ar avea posibilitatea să cumpere apartamentul de pe Calea Florești la o sumă modică,de trei ori mai mică decât prețul pieței, însă situația este complicată deoarece blocul este construit pe terenul celor de la USAMV.

Sursa: ziardecluj.ro

Citește și: Spațiul de sub scările de acces de la Cinema Mărăști, s-a transformat în WC public

2 COMENTARII

  1. la salarul ei, poate sa nu mai stea in locuinta ANL. De atatia ani, putea sa isi faca un credit si sa-si cumpere apartament. Apartamentele ANL ar trebui sa fie pentru tinerii la inceput de drum, fara posibilitati financiare, nu pentru sefi ce incaseaza 2000 euro lunar net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.