Subscrisa RTZ & Partners S.P.R.L. – Filiala Alba, în calitate de lichidator judiciar al GOLD VOLTAIC S.R.L. (în faliment, in bankruptcy, en faillite), cu sediul în sat Fildu de Mijloc, Comuna Fildu de Jos, nr. 21 – 22, județul Sălaj, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică, a următoarelor bunuri imobile:

 

1) Casă cu teren situată în Cluj-Napoca, strada Sputnic. Terenul are o suprafaţă de 622 mp, casa are suprafaţa construită la sol de 155 mp iar suprafaţa desfăşurată de 580 mp. Casa este compusă din: demisol, parter, dressing, mansardă. În incinta proprietăţii este amenajat un foişor din lemn, de cca 14 mp.

Preţul de pornire la licitaţie este de 1.248.592 lei +  T.V.A.;

2) Hotel+restaurant şi clădire nouă. Construcţiile se află pe un teren, cu suprafaţă de 857 mp, situat în Cluj-Napoca, str. Cometei şi au următoarele caracteristici:

– hotel+restaurant cu suprafaţa desfăşurată de 710,33 mp şi suprafaţa utilă de 617,68 mp. Hotelul, clasificat la 4 stele, deține un număr de 6 camere: 2 apartamente, 2 junior suite şi 2 camere, toate cu dotări superioare. Restaurantul are o capacitate de cca 100 de locuri. De asemenea, locaţia beneficiază de terasă în aer liber de cca 50 locuri, grupate în foişoare din lemn. Proprietatea se vinde cu toate bunurile mobile din interior specifice activităților HORECA;

– clădire nou construită (anii 2014-2015), nefiind înscrisă în Cartea Funciară. Are o suprafață construită la sol de aproximativ 200 mp și o suprafață desfăsurată de aproximativ 800 mp. Proprietatea imobiliară este compusă din: demisol – spațiu tehnic, neamenajat („la roșu”); parter – sală evenimente (finisată); etaje – spații open space neamenajate („la roșu”).

Pentru întabularea acestei construcții sunt necesare demersurile prevazute de legislatia în domeniu. Demersurile și evaluarea șanselor de întabulare a construcției revin exclusiv în sarcina cumpărătorului.

Construcția neîntabulată a fost ridicată cu nerespectarea autorizației de construire în ceea ce privește destinația sa, respectiv fără autorizație de construire în ce privește partea “+ 2” din imobil, documentația fiind întocmită pentru obținerea autorizației pentru extindere cu locuință de serviciu S + P, faptic însă, s-a construit un imobil cu regim de inăltime D + P + 2;

Pe rolul Judecătoriei Cluj – Napoca au fost înregistrate 2 dosare (obiect – grănițuire și obiect – obligația de a face) ce vizează acest imobil.

Preţul de pornire la licitaţie este de 3.378.666 lei + T.V.A.

 

Condiţiile de participare la licitaţie şi datele de desfăşurare a procedurii sunt cuprinse într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la adresa de corespondenţă a lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, et. 2, jud. Cluj, tel. 0364 412631, fax: 0364-412632, mail: office@rtz.ro. Dosarele ofertanţilor pot fi înregistrate cu cel puţin 1 zi lucrătoare anterioară datei de desfăşurare a licitaţiei. Următoarea licitaţie se va desfăşura în data de  25 octombrie 2018, de la ora 10:00, la adresa de corespondenţă a lichidatorului judiciar; în cazul în care bunurile nu vor fi adjudecate în cadrul acesteia, restul licitaţiilor se vor repeta bilunar, în zilele de joi de la ora 10:00, până la valorificarea bunurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here