Mihaela Rozor Mazet a fost schimbată din funcţia de director executiv al APIA Cluj, în locul ei fiind numit Ioan Merca, până acum director executiv adjunct II al instituţiei. Rozor va ocupa în cadrul APIA Cluj funcţia de şef Serviciu Control, informează ziarulfaclia.ro.

Mihaela Rozor Mazet (care conduce organizaţia locală a Partidului Puterii Umaniste) a ajuns director la APIA Cluj în aprilie 2019, după ce fostul director Adrian Zaharia a murit înecat în lacul Beliș, în vara anului 2018.

Ioan Merca este profesor doctor, specializat în Agrotehnică la Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară şi a condus APIA la nivel naţional în timpul guvernăruii lui Dacian Cioloş.

2 COMENTARII

  1. un oportunist care si-a facut cariera lingand clantele politrucilor,a fost cu pnl,pe urma cu pdl,dupa care a fost cu mizerabilul de ciolos si acuma din nou cu cine e la putere,bravo ioane esti tot la putere

  2. Cel mai bun lucru care se putea întâmpla pentru APIA! Sar ca arşi la fund cei care au luat bani de la Apia umblând cu mişmaşuri. Ştiu ei ce-i aşteaptă. Încă vreo cinci ca dumneavoastră şi se curăță Apia de leprele şi hoții care iau subvenții fără să merite un leu. Dumnezeu să vă aiba în paza Lui, mai rar un om ca dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here