În toamna anului trecut, Gazeta de Cluj cazul unui militar din garnizoana Dej care a fost surprins în timp ce se masturba în fața unui minor.

Instanța l-a obligat și la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro pentru fiecare dintre cele două victime ale sale, dar și la plata cheltuielilor de judecată, în valoare de 3.500 de lei. Sentința dată de Judecătoria Dej poate fi atacată însă cu apel. Potrivit rechizitoriului, bărbatul este acuzat de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri, scrie dej24.ro.

Bărbatul de 44 de ani, originar din Botoșani şi angajat al unității militare din cartierul Dealul Florilor din Dej, a fost denunţat de o femeie care locuiește în apropierea garnizoanei şi care a observat câteva gesturi necuvenite făcute de militar în prezența unei minore de numai 8 ani.

În urma sesizării, oamenii legii au descoperit că bărbatul profita de naivitatea minorei de 8 ani pe care o ademenea în scări de bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în Pădurea Bungăr, de la marginea orașului, oferindu-i bani sau diferite produse alimentare și își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulți. Scenele incredibile, spun anchetatorii, s-au petrecut de mai multe ori pe parcursul a peste trei luni de zile. Mai mult decât atât, individul ar fi încercat să procedeze la fel cu o altă fetiţă.

Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak (21.07.2006-07.02.2007) şi Afganistan (20.05-14.12.2010). Acesta are trei copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here