Arpad Paszkany, fost investitor la CFR Cluj, și Antoanela Pătruț, iubita sa, s-au afișat alături de un personaj celebru în politica conservatoare americană, fiul candidatului republican la președinție Donald Trump.

Donald Trump Jr, care tocmai a fost amendat cu 4 milioane de dolari în SUA, a fost în vizită în Ungaria. Copilul cel mare al fostului președinte a sosit joi dimineață la Budapesta, la o invitație din partea Camerei de Comerț și Industrie din Budapesta. Acolo, s-a întâlnit cu prim-ministrul Viktor Orbán și a susținut o conferință intitulată „Lumea conform lui Donald Trump Jr”, notează The Independent.

Vizita lui Trump Jr s-a concentrat pe discuții despre „viitorul relațiilor maghiare-americane, războiul ruso-ucrainean în curs și oportunitățile de creare a păcii”, potrivit lui Zoltan Kovacs, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului maghiar. Mai mulți experți juridici spun că discuțiile de politică externă dintre Trump Jr – care nu este angajat de guvernul SUA – și un prim-ministru de externe ridică întrebări cu privire la Legea Logan, care interzice activitatea diplomatică neautorizată în anumite circumstanțe, notează sursa citată.

Pe Instagram-ul Antonelei Pătruț, aceasta a publicat diferite imagini în care Arpad Paszkany, fostul finanțator de la CFR Cluj, apare discutând cu Donald Trump Junior. Cei 3 au făcut și o poză. O vezi în galeria foto de mai jos.

Antonela, noua iubită a lui Arpad Paszkany, foto: Instagram @antonelapatrut
Antonela, noua iubită a lui Arpad Paszkany, foto: Instagram @antonelapatrut
Antonela, noua iubită a lui Arpad Paszkany, foto: Instagram @antonelapatrut

+45 FOTO

sursa gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.