Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir spune că vineri dimineaţă, când se judecă la Curtea de Apel Bucureşti dosarul său, „statul paralel” va ieşi la iveală, acesta subliniind că atunci când justiţia este coruptă avem de-a face cu cea mai „mârşavă” formă de corupţie.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, despre dosarul său: Credeaţi că statul paralel a murit? Mâine îl vedem „Credeati ca statul paralel a murit? Nu! Doar isi ascunde mai bine, mai pervers, mai subversiv, acoperitii si mizeria.

Coruperea justitiei este cea mai marsava forma de coruptie! Statul paralel scoate capul doar planificat, la ordin. Maine dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, statul paralel scoate capul in toata splendoarea lui ca sa il vedem cu totii. La orele 10.45 fix si ceva. Curaj.

Orice vreme-si are vremea”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Dragomir. Precizările vin în contextul în care, vineri dimineaţă, la Curtea de Apel Bucureşti se judecă, în apel, dosarul în care fostul ofiţer SRI a fost acuzat de fals în înscrisuri.

În primă instanţă, Daniel Dragomir a fost condamnat în decembrie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

Soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

sursă: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here