Sursa foto: Facebook

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul Sic – Coasta – Vișea al drumului județean 109D.

Lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 8,5 kilometri, cuprins între km 15+000 și km 23+500. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea sectorului dintre km 15+000 și km 17+000.

„Lucrările vor contribui la asigurarea unei circulații în condiții optime pe acest drum judeţean care facilitează accesul la mai multe obiective de mare interes turistic din zonă, precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul Știucilor de la Săcălaia sau Rezervația naturală Stufărișurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului sau Delta Ardealului”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Operațiunile vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

În această etapă, lucrările au intrat direct în faza de asfaltare a sectorului de carosabil în lungime de doi kilometri care prezintă degradări semnificative.

Citește și: Declarație cu iz de război făcută de șeful SRI, Eduard Hellvig, la UBB: „Cunosc păcatele de care este acuzată instituția”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here