AUR este singurul partid din România care a demarat o inițiativă unică la nivel național care vine în sprijinul educației și al copiilor defavorizați din întreaga țară. Mai exact, partidul condus de George Simion va dona 20.000 de ghiozdane către elevii defavorizați din comunitățile locale din România.

Efortul susținut al membrilor și simpatizanților AUR a făcut posibilă această acțiune care își propune să aducă un suflu nou în sistemul de învățământ și să vină în ajutorul celor mai vulnerabili dintre elevi.

Facebook

Deputatul clujean Alin Coleșa a precizat că AUR vrea să dea un exemplu de investiție în educație, făcând ceva concret pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare.

Într-un gest remarcabil de solidaritate și responsabilitate socială, AUR a distribuit aceste ghiozdane către școlile din întreaga țară, beneficiind astfel de mii de copii care provin din familii cu venituri reduse. Fiecare ghiozdan conține materiale esențiale pentru școală, precum caiete, penare, creioane, și alte resurse necesare pentru a sprijini învățarea și dezvoltarea educațională a copiilor.

Această donație masivă de ghiozdane reprezintă doar un prim pas în eforturile AUR de a sprijini educația și tineretul din România

„Cele 20.000 de ghiozdane oferite de AUR pentru elevi defavorizați au plecat spre comunități locale din întreaga țară
Efortul membrilor și simpatizanților AUR nu a fost deloc mic. Dorim să dăm un exemplu de investiție în educație și să facem ceva concret pentru cei care sunt în nevoie; mai mult vom face de la guvernare.
Doamne ajută!”, a scris Alin Coleșa pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.