Aurel Damian, socrul imobiliarului sătmărean Sile Puscaș, a prins un loc în consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca. El este membru AUR.

Înainte de alegerile locale, Iosif Pop, reprezentantul Consiliului Civic Local a susținut că cei de la AUR vor deveni opoziția liberalilor în forul local.

„Baiatul cu „cojones” de la Satu Mare e singurul care la nivel de Cluj a avut curajul sa se ia la tranta cu Emil Boc si nu din umbra ci pe fata. Drept dovada Sile Puscas nu se ascunde cu simpatia sa fata de AUR, ba mai mult locurile 2 si 3 de pe lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca sunt ocupate de persoane extrem de apropiate de milionarul satmarean: Anca Ciubancan – persoana din anturajul milionarului si Aurel Damian – socrul milionarului. 

Ce cosmar mai mare ar putea sa aiba Emil Boc, decat un fost parteneri de afaceri care stie care ii sunt pattern-urile de „afaceri” si care in eventualitatea in care cei doi ajung in CL, sa stie inspre ce sa ii directioneze sa caute in primaria lui Emil.”, spunea Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.