Marți, Guvernul a numit un nou subprefect pentru județul Cluj, ocupând astfel locul lăsat vacant de Răzvan Ciortea, care și-a prezentat demisia pentru a putea candida la funcția de primar în Turda.

Florentin Burz este persoana desemnată pentru această funcție. Originar din Valea Ierii, Burz deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj. Este absolvent al USAMV Cluj, specializându-se în biotehnologii. În 2012, s-a alăturat Partidului Social Democrat (PSD).

Deși numit într-o funcție importantă, Burz nu este străin de controversele din presă. Acum câțiva ani, a fost implicat într-un scandal care a inclus amenințări la adresa fostului primar din comuna Valea Ierii. Burz a fost atât consilier, cât și candidat USL în trecut.


În 2016, Florentin Burz a fost pe listele PRU alături de Alexandru Cordoș și Mircea Giurgiu. ” Locul trei pe lista pentru Senat a fost ocupat de Florentin Burz (38 de ani), vicepreședinte PRU Cluj. Este absolvent al USAMV Cluj, specializare biologie. Fost membru PSD și consilier local în Valea Ierii, Florentin Burz s-a alăturat proiectului PRU”

citeste : Un barbat din Valea Ierii, agresat de body-guarzii primarului! Edilul sustine ca „victima” e manevrata de USL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.