Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă ar trebui să fie cercetaţi penal pentru falimentarea frauduloasă a Realitatea TV, susţine avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti.

„Conform “presei” care folosește din ce în ce mai inteligent clickbait-ul, Rareș Bogdan tună și fulgeră în direct. Din nou. Cică mai bagă și câte o lacrimă-două, așa, de efect. Să-l oprească cineva pe furtunos. Mai vrem să circulăm și noi cu avionul, și nu vrem turbulențe.

PS Nimeni nu se întreabă de ce stimabilul euro-parlamentar cu imunitate iurope nu e atins nici măcar cu o floare de organele de cercetare penală. Nici el, nici fostul său săf, Gușe. Bancruta frauduloasă și delapidarea sunt acceptabile când servești patria dă driapta, huh?”, scrie Piperea pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. D-ra Gorgan: Asa cum este CINSTIT, unele opinii vi le apreciem. Altele NU. Intrebarea din acest titlu’ este justificata, vine firesc. Oare de ce cazurile acestor doi nu sunt cercetate ?. Sunteti un reporter de investigatii deja cu experienta. Asteptam. UAB, Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here