Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unei fetiţe de 3 ani care a fost violată la groapa de gunoi Pata Rât din Cluj Napoca

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unei fetiţe de 3 ani care a fost violată la groapa de gunoi Pata Rât din Cluj Napoca. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 49 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi protecţia copiilor şi a tinerilor.

Mass-media a relatat, în 20 iunie 2018, cazul unei fetiţe de 3 ani care a fost violată la groapa de gunoi Pata Rât din Cluj Napoca. Conform informaţiilor din presă, cel acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe copilă este un adolescent de 16 ani, care a fost prins de un jurnalist şi predat poliţiei.

Tatăl fetiţei a alertat Poliţia, marţi seara, după ce a aflat că fiica sa minoră, în vârstă de trei ani, a fost violată de un tânăr, în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată din zona Pata Rât din Cluj-Napoca, scrie Bună Ziua Cluj. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care au stabilit că fapta pentru care au fost sesizaţi se confirmă.

Fetiţa care a fost abuzată sexual a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri. În jurul orei 21, suspectul în cazul violului a fost găsit şi prins de un jurnalist, fiind ulterior predat poliţiştilor. Minorul, în vârstă de 16 ani, care este rudă cu fetiţa abuzată, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here