Un copil în vârstă de 3 ani a murit după ce fost strivit de roțile mașinii propriului său tată, chiar în fața casei.

Dus în stare gravă la spital, nu a supraviețuit rănilor. Poliția încearcă acum să afle cine s-a aflat cu adevărat la volan.

Puțin înainte de ora 11 s-au auzit țipete disperate într-o zonă mărginașă a comunei Harman. Un băiețel de trei ani care se juca în fața casei, câteva minute mai devreme zăcea inert sub mașina tatălui.

Copilul fusese strivit, iar rănile erau grave. Din această cauză, medicii care l-au preluat la spital s-au declarat învinși.

Blanka Torok – medicul de gardă, Spitalul de pediatrie Brașov: ”Copilul, venit fără semne vitale, a fost adus de familie. Doctorii au încercat resuscitarea, dar nu există nicio șansă.”

La fața locului și-au făcut apariția polițiștii de la Rutieră, dar și criminaliștii care au început să facă măsurători și să ia amprente de pe volanul mașinii. Există bănuiala că lucrurile au stat cu totul altfel și că, de fapt, la volan nu ar fi fost adolescentul de care vorbesc rudele, ci tatăl victimei.

Agent de poliție Nadia Olaru: ”Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.”

Identificarea celui care s-a aflat la volan în momentul producerii tragediei este crucială pentru anchetă. Dacă se va dovedi că, în realitate, răspunzător e chiar tatăl băiețelui, acesta va fi acuzat de ucidere din culpă și riscă până la 5 ani de închisoare.

În schimb, dacă se confirmă varianta rudelor, nepotul va răspunde penal pentru aceeași acuzație, însă riscă cel mult o măsură educativă, fără să fie trimis după gratii.


sursa: stirileprotv.ro

Citește și: Băiețel ucis de tatăl său pentru că l-a văzut purtând lenjerie de damă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here