Sursa foto: Stiridecluj.ro

Șmecheria s-a născut la Cluj-Napoca, având în vedere că unii barosani vreau să-și plimba mașina pe la umbra copacilor din Parcul Central din Cluj-Napoca.

Cei care se plimbau prin parc au rămas cu gura căscată să vadă, evident, un BMW, plimbându-se „cot la cot” cu ei. Incidentul pe „barosăneală” a avut loc ieri seară, șoferul bucurându-se de o gură de aer curat direct din mașină.

Să nu uităm cu potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici și prezentat de www.moniteurautomobile.be a spus ceea ce noi am presupus deja de mult timp: Conducătorii auto cu IQ-ul cel mai scăzut au, ați ghicit, BMW. Nu ne cerem scuze pentru modul acid de a spune lucrurilor pe nume, având în vedere că în țara noastră șoferii de „bemveu” și-au creat o reputație proastă.

Las mai jos un videoclip cu încă un „barosan” și iubita lui deșteaptă foc. Oare să fi fost el la volan prin Parc? Sau ea? Bembeu, bembeu.

5 COMENTARII

  1. Din proverbele lumii.”Un prost arunca o piatră în lac și zece deștepți nu o pot scoate.” Acel BMW livrează flori la salile de evenimente din parc .Întra cu acceptul polițistului local de serviciu, la fel ca și alte mașini care au nevoie sa între în parc. Am fost martor la o asemenea întrare a acelei mașini. Sper ca piatră care am găsit-o, sa v-o dați de cap. Jurnaliști de ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.