Bartrom, furnizor pentru aplicatii de aer comprimat, pneumatica si control fluide, ofera un portofoliu diversificat si complet de produse si servicii personalizate, de formare si consultanta.

Bartrom este o companie de furnizare echipamente profesionale in domeniul automatizarilor pneumatice si controlului fluidelor. Fiind o companie extrem de flexibila, Bartrom a asimilat inovatiile tehnice si le-a adaptat pietei romanesti. La momentul actual acestia furnizeaza produse pentru pneumatica, produse de masurare a presiunii si a temperaturii, solutii pentru tratare si reglare presiuni si debite, solutii pentru aplicatiile vidului in automatizari, furtunuri si accesorii, compresoare, de la cuplaje standard la solutii specifice, produse si servicii complete pentru retelele de aer. Printre produsele pneumatice se regaseste o gama larga de materiale si solutii pentru conectare, solutii complete pentru controlul fluidelor, derulatoare pentru furtun, cele mai uzuale ehipamente pentru actionare, executie si reglare in pneumatica, supape de siguranta si de reglare presiune.

Printre produsele comercializate din gama pneumaticii se numara: pistoale pneumatice de insurubat si accesorii pentru acestea, chei pneumatice cu clichet, surubelnite pneumatice, distribuitoare pneumatice, bormasini pneumatice si accesorii pentru acestea, polizoare pneumatice, slefuitoare pneumatice, pistol cu ace pentru curatat rugina/vopsea, fierastrau pneumatic, gravor, pile, pistol pentru nituri, pistol pentru aplicat silicon-cartus si echilibroare greutate.

Bartrom a reusit sa ajunga in pozitia de a anticipa nevoile pietei cu exigente tot mai crescute in domeniul automatizarilor pneumatice si controlului fluidelor, prin produsele pentru pneumatica. Bartrom considera ca trasparenta totala este un concept important ce sta la baza relatiei client-furnizor. In acest sens, compania abordeaza o politica de flexibilitate fata de toti partenerii ei.

Produsele furnizate de Bartrom fac parte din gama premium si ajuta la optimizarea proceselor din cadrul achizitiilor, productiei si mentenantei. In plus, Bartrom iti ofera garantia calitatii si a pretului corect. Pretul este personalizat pentru fiecare client, in functie de nevoile acestuia. Mai mult decat atat, Bartrom asigura livrari rapide, in 24 de ore si logistica eficienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here