Edilul Emil Boc a declarat că noua bază sportivă „La Terenuri” va fi terminată la sfârșitul acestei veri deși au întâmpinat probleme cu firma care trebuie să amenajeze spațiul. Din fericire au fost rezolvate și lucrurile s-au reglat.

„Sunt șanse ca anul acesta să fie gata baza la terenuri. Contractul spune că la începutul lunii septembrie trebuie să fie gata. După o întârziere de început, lucrurile revin la normalitate. Am avut o discuție riguroasă și principială cu firma care se ocupă de construcție. În acest oraș nu se negociază calitatea sub nicio formă, iar dacă nu vor să intre în lista rușinii, să stea în termen. Lucrarea va fi gata până la sfârșitul verii, acum noi stăm cu ochii pe ei și vă vom informa dacă nu se țin de cuvânt. Așteptăm să vină și primăvara ca lucrările să ia amploare”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Conform MonitorulCJ, în luna aprilie 2020, Primăria municipiului Cluj-Napoca a semnat contractul de proiectare și execuție pentru noua Bază Sportivă „La Terenuri”, din cartierul Mănăștur. Potrivit proiectului, baza sportivă va avea peste 4,2 hectare de teren, cu circa 18.000 mp de spații verzi amenajate.

Baza sportivă și parcul de agrement vor cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber (tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei), amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Vor mai exista terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark, dar și zone de fitness.

Citește și: Inspector al Primăriei Cluj Napoca nu poate justifica 500.000 euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here