Dr. Amalia Orac – medic specialist dermatologie

Dr. Adrian Avram – medic specialist chirurgie estetica plastica si reparatorie

Cum  ar fi dacă ar exista un tratament care ar putea încetini  îmbătrânirea și te-ar ajuta să ramai pentru totdeauna tânăr?

Dovezile științifice demonstrează că tratamentele regulate de întreținere care  folosesc Forever Young BBL reînnoiesc funcțional pielea și întârzie îmbătrânirea pielii.

Tehnologia inovatoare BBL ™ oferita de Q Clinic tratează condițiile pielii asociate cu îmbătrânirea și deteriorarea data de expunerea la  soare. Aceasta va trata ridurile fine, petele de vârstă și soare precum si vasele mici de sange de pe fata (cuperoza) dar poate fi folosit si pentru a trata gâtul, dosul mâinilor, decolteul precum si alte zone ale corpului.

Forever Young BBL este o tehnică specială utilizată cu BBL  (Broad Band Light) care elimină petele nedorite si capilarele responsabile de roseata, stimulând în același timp colagenul și elastina pentru a regenera zonele afectate de soare. Efectul net al acestui tratament este o față strălucitoare și încetinirea îmbătrânirii pielii. Acest lucru a fost evaluat științific prin numeroase  studii de catre specialisti in domeniu din SUA si Europa. Acestia au constatat ca peste 1.000 de gene responsabile de imbatranirea pielii au devenit „întinerite”, rezultând îmbunătățirea ridurilor fine și a pigmentării pentru un aspect al pielii cu pana la 9 ani mai tanar.

Cum functioneaza ?

Energia luminoasă furnizată de BBL ™ va încălzi ușor straturile superioare ale pielii. Căldura absorbită de zonele vizate va stimula celulele pielii pentru a genera colagen nou, va inlatura pigmentul (melanina) si va coagula sangele in vasele mici producand inchiderea acestora. Acest lucru vă va ajuta să vă restaurați frumusețea naturală,  sa aveti o piele mai fină, mai luminoasa și mai tânără.

Un tratament Forever Young BBL foloseste  cu 3-4 filtre separate. Fiecare filtru are o țintă diferită în piele: initial sunt vizate pigmentul nedorit și roșeața, îmbunătățind tonul și textura pielii, rezultând o față luminoasă ; apoi o trecere cu SkinTyte poate fi adăugată pentru a  stimula colagenul și elastina, care se pierd în mod natural în timp pentru a reduce la minim pielea lasata realizand un lifting non-invaziv (nechirurgical).

Aceasta este o procedură neinvazivă și delicată, nedureroasa si practic fără perioada de recuperare. În majoritatea cazurilor, puteți să aplicați machiajul, să vă întoarceți la muncă și să va  reluați imediat toate activitățile.

Imediat dupa tratament, la unele persoane poate sa apara o usoara inrosire a pielii care va disparea   în câteva ore. Pentru unele leziuni pigmentare, veți observa o inchidere la culoare a suprafeței tratate, urmată de disparitia acestora.  Dupa tratament veți fi sensibili la lumina ultravioleta, trebuie să evitați expunerea directă la soare si sa folositi creme cu protectie solara  până la vindecarea completa.

Beneficiile vizibile sunt constatate după 5 tratamente efectuate la un interval de 2-3 saptamani consecutive, in functie de gravitatea leziunilor. Tratamentele de întreținere sunt recomandate la fiecare 3-6 luni pentru a încetini îmbătrânirea pielii. De obicei tratamentele se realizeaza in anotimpurile reci cand nu exista prea mult soare

 Pielea tratată va fi mai fină, porii vor fi mai inchisi  iar petele solare sau pigmentarea inegală vor dispărea. Beneficiul  acestei tehnologii simple in lumina noilor studii efectuate de prestigioasa Standford University este ca produce un revers al imbatranirii pielii de la nivel molecular, de la nivelul AND –ului nostru.

figura 1

Figura 1. Rejuvenarea decolteului cu ajutorul tehnologiei BBL de la Sciton- rezultat dupa 3 sedinte la interval de 3 saptamani

 

figura 2

Figura 2. Tratamentul petelor pigmentare de la nivelul fetei- rezultat dupa 4 sedinte BBL Sciton

 

figura 3

Figura 3. Tratamentul cuperozei (roseata a pielii ) de la nivelul fetei = rezultate dupa 3 sedinte de BBL  Sciton.

 

figura 4

Figura 4. Rejuvenarea pielii si tratamentul petelor pigmentare de la nivelul fetei – rezultat dupa 5 sedinte utilizand tehnologia BBL si Skin Tyte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here