SC FOUNTAIN DESIGN, firma lui Topliceanu Bogdan Cosmin, a primit contractul pentru întreținerea cișmelelor și fântânilor arteziene din oraș. Dacă în 2020, în plină pandemie, Primăria Cluj Napoca a plătit pentru acest lucru 800.000 de lei pentru acest serviciu, acum administrația locală a dublat valoarea contractului: 1.615.150 lei, fără TVA.

Ca să vedeți anvergura societății, poate fi menționat că societatea are 5 angajați, se ocupă de instalarea aparatelor de aer condiționat și anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproximativ 1,8 milioane de lei și un profit de 300.000 lei.

Firma lui Topliceanu a mai încheiat contracte similare cu Primăria Timișoara (aproximativ 2 milioane de lei), dar și cu administrația locală din Zalău. Spre exemplu, societatea lui topliceanu a câștigat contractul de întreținere a fântânii din Piața Unirii, pentru suma de 350.000 de lei. Însă, după câștigarea lui a subînchiriat lucrarea unei alte societăți.

Pentru cei 1,6 milioane de lei, societatea trebuie să întrețină aproximativ 40 de cișmele din oraș, dintre care multe sunt nefuncționale.

Cele 14 fântâni arteziene din oraș se află în următoarele locuri: Parcul Central, în faţa Prefecturii, Piaţa Avram Iancu, Piaţa Mihai Viteazu, parcul de joacă de lângă Cluj Arena, Complexul Minerva, Complexul Union, Piaţa Gării, în spatele bisericii Sf. Petru din Mărăşti, bulevardul Eroilor, Piaţa Unirii, Parcul Rozelor, Parcul Tulcea şi Parcul Farmec.

În contract mai este cuprinsă şi întreţinerea celor patru flăcări comemorative din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here