Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, la ieşirea de la DIICOT, că profesorul Mihai Lucan nu i-a cerut niciodată ajutorul în dosarul în care este cercetat, precizând că a avut două intervenţii la clinica particulară a medicului, pe care le-a achitat.

Totodată, el a spus, referindu-se la denunţătorul din acest dosar, deputatul USR Emanuel Ungureanu, că ”nu va lăsa lucrurile să scape de sub control”, punctând că nu a dat în judecată pe nimeni până acum.

”Nu am primit informaţii despre ilegalităţi la Institutul de Transplant. Ce se întâmplă acolo nu este treaba primarului, ci a organelor de anchetă. (…) Am avut o intervenţie de urgenţă la Institutul de Urologie în 2005. (…) Apoi, am mai avut două intervenţii, una în 2015 pentru care am plătit 1500…un început de colică renală. (…) Nu mai am bonurile, dar se poate verifica că am plătit. (…) Nu am dat în judecată pe nimeni până acum, dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă. (…) Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (n.r. – dr. Lucan) pentru un dosar. (…) Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea”, a spus Boc la ieşirea de la DIICOT, potrivit Agerpres.

Totodată, el a precizat că medicul Lucan a fost tratat de Primăria Cluj la fel ca toţi ceilalţi investitori.

”La Cluj, vreau să fie foarte clar, toţi investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadru legal, sunt sprijiniţi, dacă nu au, nu sunt”, a adăugat edilul.

4 COMENTARII

  1. Aspră piticania, dar numai vorbele sunt de el. Lucan e vinovat ca necuratul și se va dovedi. Iar cei care i-au oferit facilități pe spatele contribuabililor, trebuie să plătească.
    Tot asta face și în speța untold – încălcarea drepturilor cetățenești, deranj imens și mizerie pe spatele clujenilor, pentru îmbogățirea unora puțini.
    Boculete, vremurile tale au apus.

  2. Odata si odata sa i se infunde si spertarului asta nenorocit, nu a facut nimica pentru orasul asta in afara de spoiala, panselute, si mentenata, si asta pe bani grei cu firmele de casa blocand orasul aiurea. Binele la facut rau iar raul bine. Doamne ajuta de magistrati verticali, inamovibili si cu sange in vine! Daca vezi ca nu poti, esti strans cu usa din cauza scheletelor din dulap, lasa pe altul , retrage-te demn. Ca are unde sa-si duca traiul in tihna.

  3. omul toata viata lui a fost pe rol de capra : capra ceausista, capra basista, capra sorosista . cum altfel putea sa ajunga in functii cu intelectul lui de brigadier ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here