Boc i-a amenințat cu celebra ”listă a rușinii” pe italienii de la Research Consorzio Stabile Societate Consortile care renovează Turnul Pompierilor, dar și sediile IPJ și SRI Cluj.

Potrivit edilului, lucrările la Turnul Pompierilor ar fi trebuit să fie finalizate încă de anul trecut, valoare lor fiind de 10,2 milioane lei.

Compania italiană aparține conglomeratului italian care poartă aceeași denumire. Mai multe societăți care fac parte din acest consorțiu apar în anchetele procurorilor italieni care anchetează apartenența lor la Cosa Nostra. În România, societățile conglomeratului italian au legături cu oameni de afaceri români precum Michael Stanciu, ”regele” studiilor de fezabilitate, Dan Besciu, unul dintre ”regii” asfaltului sau Sergiu Lucinschi, fiul fostului Președinte al Moldovei, condamnat recent pentru corupție.

Și asocierea de firme care lucrează la proiectul Baza sportivă “La terenuri” a fost amenințată cu ”lista rușinii”. Aici, gradul de finalizare al lucrării este de 30%. Companiile vizate sunt SC RoVerde Landscaping SRL – SC OpenTrans SRL – SC Electrogroup SA – SC Cris Garden SRL – SC Prospect Drill SRL, iar valoarea contractului este de aproximativ 5,5 milioane de euro. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here