Primarul Emil Boc a promis că vineri, 1 martie, vor începe lucrările pentru punerea pe soclu a Grupului Statuar Școala Ardeleană și a bustului lui Emil Racoviță. 

Edilul a transmis că a fost nevoie de o perioadă de timp atât de îndelungată, deoarece au fost necesare mai multe avize de la mediu și de la monumente.

„A trebuit să obținem toate documentele tehnice pentru ca lucrarea să meargă în direcția anunțată și anume să se pună pe soclu numele Școala Ardeleană. Atâta doar că între idee și punere în practică trebuie să ai anumite avize, de la mediu, de la monumente.

Avem toate avizele ca mâine, vineri 1 martie, să înceapă lucrările la punerea pe soclu a grupului statuar Școala Ardeleană și a bustului lui Emil Racoviță. Sper ca până la sfârșitul lunii martie toate lucrările să fie finalizate”, a transmis Emil Boc, pentru Napoca Live.

Bustul lui Emil Racoviță și Grupul Statuar Școala Ardelean au fost demontate anul trecut, în cadrul lucrărilor de reamenajare urbană de pe strada Mihail Kogălniceanu. 

Citește și: Ionuț Moldovan (PNL) era să ajungă șef în ANCOM, dar Daniel Buda i-a băgat bețe în roate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.