Cetățenii comunei Poieni au sesizat reporterului Gazeta de Cluj neregulile pe care domnul Primar Boca Gheorghe le face în interiorul comunei sale. Localnicii așteaptă cu anii lemnele promise din fondul Primăriei iar iernile trec fără ca ei să aibă cu ce să se încălzească.

Reporterul Gazeta de Cluj a fost contactat telefonic de către un localnic al comunei Poieni care a dorit să sesizeze nedreptățile cărora sunt supuși din cauza Primarului. Potrivit sursei, Boca Gheorghe alături de viceprimarul Dejeu Ioan și Boca Ioan Marian, alături de care domnul primar deține o turmă de oi, sunt cei care decid către cine și când vor fi livrate lemnele.
„Ăia doi au o turmă de oi împreună și împart lemnele cum vor ei. Lemnele de la Primărie ajung prima dată la cunoștințele lor și le iau din satul Bologa unde sunt cele mai bune iar restu, care sunt mai rele le dau la populație. Oamenii au depus cereri pentru lemne în 2018 și 2019 care nici acum n-au fost rezolvate și încă se află pe listele de așteptare. Dar domnul primar, în 24 ianuarie când era zi liberă națională și-a dus acasă metri buni de lemne, ceea ce nu este normal”.
Sursa noastră mai susține și că oamenilor le este frică să-și ceară propriile drepturi deoarece primarul are o atitudine defensivă și le vorbește vulgar. Reamintm faptul că domnul primar a mai avut probleme și în trecut când Curtea de Conturi a descoperit o serie de nereguli în cadrul primăriei pe care o conduce Boca.

Citește și: Primarul comunei Poieni, Gheorghe Boca, s-a îmbogățit din nimic

1 COMENTARIU

  1. Ar fi cel mai corect ca persoanele nemultumite sa-si spuna numele si pe urma sa-si arate nemultumirile ;daca nici in ultimi 2 ani nu sau dat lemne de la Primaria Poieni Inseamna ca acele persoane au fost plecate din localitate ;in ultimii 2 ani sau dat catre populatie sute de metri cubi de lemn de foc numai cine nu a vrut nu si-a luat ;dar a inceput campania electorala si este un vesnic candidat la functia de primar care crede ca spunand minciuni Va castiga dar se inseala tot candidat va ramane in aceasta campania electorala vor iesi la suprafata multe ticalosenii care trebuie aratate pt ca cei in cauza sa nu mai prinda nici functia de consilieri locali,asa ca domnilor candidati sa va pregatiti pt ca lumea trebuie sa afle ce ati facut in ultimii 4 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here