Bogdan Pivariu, primarul localității Florești, aduce în atenție faptul că tronsonul străzii Răzoare, începând de la Biserica Ortodoxă și până la numărul 197, va intra într-un proces de modernizare. Această decizie a fost luată după ce studiul de fezabilitate referitor la proiect, inclusiv traseul pentru exproprieri, a fost aprobat în cadrul ședinței de Consiliu Local desfășurată marți.

Bogdan Pivariu anunță lărgirea și modernizarea străzii Răzoare din Florești

”În cadrul lucrărilor de modernizare sunt incluse și exproprieri de terenuri care vor permite lărgirea și modernizarea aceatui segment de drum.
În cadrul proiectului vor fi incluse 2 benzi de circulație în două sensuri, trotuare de ambele părti ale carosabilului de minim 1 m, stație de autobus, stație de încărcare mașini electrice, parcări.
Acest segment de drum a fost modificat provizoriu în sens sens unic din motive de siguranță a riveranilor și a celorlați participanți la trafic”, a spus Pivariu, edilul din Florești.


Acesta a precizat că realizarea investiției va conduce la fluidizarea traficului pe zonele adiacente prin asigurarea atât a unei circulații rutiere pe ambele sensuri cât și introducerea transportului public în comun, îmbunatatirea accesului riveranilor si participanților la trafic, modernizarea trotuarelor pentru traficul pietonal, reducerea noxelor, îmbunătățirea calității vieții, creșterea potențialului economic.

Citește și: Împrejurul cimitirului din Mănăștur, Cluj, arată ca după bombardamente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.