Tribunalului Cluj a dispus, luni, 22 august, prelungirea arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile pentru Boné Ferenc, profesorul clujean care a ucis-o pe pe Molnár Beáta, iubita acestuia.

Cadavrul tinerei a fost găsit la data de 25 mai, pe un câmp din Aleșd, județul Bihor, împachetat în saci menajeri. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sugrumat-o pe tânără la cascada Vălul Miresei, după ce a cerut-o în căsătorie, iar ea ar fi refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj.

Bone Ferenc a fost dat în urmărire generală și în consemn la frontieră. El a fost prins în seara zilei de 26 mai, în zona Gării Velența din Oradea, unde se ascundea într-un vagon dezafectat.

„În temeiul art. 236 alin. 1 rap. la art. 223 alin.2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, prin urmare dispune prelungirea măsurii arestării preventive luate prin încheierea penală nr. 608/C/27.05.2022 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, faţă de inculpatul BF, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul IPJ Sălaj, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.08.2022 şi până la data de 23.09.2022, inclusiv.În baza art. 272 din Codul de procedură penală stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 313 lei cu titlu de onorariu pentru apărător din oficiu – av. PE.În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 22.08.2022.”, arată soluția pe scurt a instanței.

Citește și: Din Primăria Cluj Napoca s-au evaporat 40 de hectare de teren dosite prin sertarele administrației Boc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.