Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista cu candidaţii înscrişi la concursul pentru posturile de conducere vacante la nivelul instanţelor şi parchetelor.

Din judeţul Cluj sunt scoase la concurs funcţiile de preşedinte al Judecătoriei Gherla şi cele de prim procuror la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. De asemenea, tot din judeţul Cluj, mai sunt scoase la concurs postul vicepreşedinte al Tribunalului Militar Cluj şi cel de prim procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Militar Cluj. Termenul de depunere a dosarelor pentru concurs este 1 noiembrie iar până în 9 noiembrie candidaţii vor trebui să-şi depună proiectul de management.

Pentru postul de preşedinte al Judecătoriei Gherla s-a înscris la concurs magistratul Mirela Cotârlă, în prezent judecător la Judecătoria Zalău, iar pentru funcţia de prim procuror la Parchetul Judecătoriei Dej a intrat în competiţie Călin Bogdan Chişu, procuror în cadrul acestei unităţi de parchet. De asemenea, în cursa pentru şefia Parchetului Judecătoria Huedin a intrat în concurs Ion George Pop, în prezent procuror la Parchetul Tribunalului Satu-Mare iar pentru postul de prim-procuror militar adjunct va susţine concurs Liviu Lascu. În schimb, pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Militar Cluj nu s-a încumetat nimeni să candideze. Potrivit CSM, judecătorii şi procurorii care intră în concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere vor trebui să susţină un test psihologic eliminatoriu, să prezinte un plan de conducere a unităţii şi un examen de management, care este programat pe data de 9 decembrie, scrie ziarulfaclia.ro.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here