Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile Regelui Mihai, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

Avocatul Radu Enache a confirmat, pentru Digi24, că fostul principe a primit o adresă din partea Casei Regale, prin care a fost anunțat că poate participa la funeraliile Regelui Mihai, așa cum ceruse.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susținea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeș.

Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană.

Regele Mihai a încetat din viața, marți, la ora 13.00, la reședința sa din Elveția. Trupul neînsuflețit al Majestății Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here